Wist u dat er in Well 3 energiecoaches zijn?

Publicatiedatum: 31-10-2023

Wist u dat er in Well 3 energiecoaches zijn t.w. Piet Selten, Johan Muusers en Pieter op het Veldt, en dat zij u graag helpen?

Energiebesparing is momenteel een belangrijk thema. Onze energiecoaches kunnen daarbij helpen. Op basis van een korte opleiding en hun eigen kennis en ervaring kunnen zij helpen om energie te besparen door middel van kleine maatregelen.

Wat is een energiecoach?

De energiecoach komt bij mensen thuis langs en geeft, na een rondje door het huis te hebben gelopen, tips hoe ze met laagdrempelige maatregelen en energiebewust gedrag hun energieverbruik kunnen verminderen. Zo dragen zij heel concreet bij aan het verlagen van de CO2-uitstoot, en houden de bewoners meer geld over. 

Hoe ziet een bezoek van een energiecoach eruit?

De energiecoach maakt met de bewoner een afspraak en zal vervolgens het bezoek voorbereiden. Tijdens het bezoek gaat de energiecoach in gesprek met de bewoner(s) over hun energieverbruik, mogelijkheden en wensen en situatie. Als het nodig en gewenst is maakt de energiecoach ook nog een rondje door het huis. Vervolgens zal er door de energiecoach een 'reisadvies' worden opgesteld in de vorm van een verslag. De bewoner ontvangt dit verslag van de desbetreffende energiecoach en kan daarmee aan de slag gaan. Het bezoek van de energiecoach neemt ongeveer anderhalf uur in beslag.

Afspraak maken

Heb je behoefte aan een bezoekje van een energiecoach. Meld je dan aan via het volgende formulier: Aanmelding energieadvies met een Energiecoach(externe link). Wanneer het formulier verzonden is, zal een energiecoach zo snel mogelijk contact opnemen. Het bezoek is geheel gratis

Overige berichten

- SAMEN TEGEN EENZAAMHEID
- Adventsconcert Wells Stemmenorkest “De kracht van een lied ”
- Āld Prinse Còmpeni-j reiken 21e Mosa Joertsicus uit
- Schoolplein wordt groen en blauw
- Herinrichting en archeologisch onderzoek in Maaspark Well
- Tweede Kamerverkiezing
- Chineesbuffet voor de gasten van de Zonnebloem
- ... alder werre!
- Boekpresentatie “De oudste huizen van Well en hun eigenaren”
- Een excursie met Kampergeul B.V.
- Snoeiwerkzaamheden Well
- Maandag 6 november van 19.30 uur tot 21.30 uur in MFC De Buun
- Mooi bedrag Rabo ClubSupport voor de Zonnebloem afdeling Well / Wellerlooi.
- Zonnebloemloterij 2023
- Record bedrag Rabo ClubSupport voor Archief Well